• Inauguració de l’Espai del Català a la Biblioteca

    OLYMPUS DIGITAL CAMERADimecres, 6 de març, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora de Cultura, Sandra Suàrez, van inaugurar a la Biblioteca Ventura Gassol l’Espai del Català. Es tracta d’un racó de la Biblioteca que reuneix tots els materials d’aprenentatge de català del seu fons. D’aquesta manera, les persones interessades a aprendre català de manera autònoma tindran al seu abast en un sol espai materials essencials, com manuals, gramàtiques, diccionaris bilingües i de definicions, llibres de verbs, etc. Consulteu el Catàleg de l’Espai del Català.

    Prèviament a la presentació, els alumnes de català assistents van fer una visita guiada per les seccions de la biblioteca per conèixer tots els serveis que s’ofereixen.

    La iniciativa neix de l’acord de col·laboració firmat aquest mes de febrer entre la Biblioteca i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). En virtut d’aquest acord, les dues entitats esperen poder fer més activitats conjuntes al llarg de l’any.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visiteu algun dels 49 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català. 


Segueix-nos a:


Arxius