• Una conferència d’Agnès Agboton en l’acte d’inici dels cursos de català de Calafell

    01_agnes_agbotonAquest dimecres, 1 d’octubre, es donarà inici oficial als cursos de català  de Calafell que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell. La inauguració es farà amb una xerrada d’Agnès Agboton, que reflexionarà sobre el fet migratori a partir de la seva pròpia experiència.

    Agnès Agboton participa en un cicle de conferències que impulsa aquest any la Fundació Paco Candel per commemorar els 50 anys de la publicació del llibre Els altres catalans. És originària de Benín i va arribar a Barcelona amb 18 anys. Dedica el seu temps a recuperar tradicions orals del seu poble i a explicar contes a escoles, biblioteques i institucions culturals. Ha publicat diversos llibres sobre la seva experiència migratòria, sobre cuina i infantils.

    L’acte també compta amb el suport de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Calafell. Començarà a les 7 de la tarda a les Dependències Municipals de la Platja  (c/ Sant Pere, 29) i està obert a tothom.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius