• Agnès Agboton inaugura els cursos de català

  L’escriptora de Benín establerta a Catalunya Agnès Agboton va inaugurar ahir el curs escolar de l’Oficina de Català de Calafell amb una xerrada sobre llengua i integracióL’acte, que s’emmarca en la celebració de l’Any Candel, va estar presidit per Joan Olivella, alcalde de Calafell, i Sandra Suàrez, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Calafell.

  Davant d’un públic integrat per alumnes dels cursos de català, voluntaris lingüístics i professors, Agboton va fer una xerrada molt amena i emotiva en què va combinar l’explicació dels costums culturals del seu país d’origen amb la reflexió sobre el procés d’integració d’una persona immigrant.

  Així, l’escriptora africana, que va lloar la llengua catalana per “la seva dolçor i la seva bellesa”, va recordar Paco Candel quan va dir que ella es considerava una “altra catalana” que s’havia integrat al país d’acollida tot volent aportar-hi algun element de la cultura d’origen. I és que Agnès Agboton es dedica a recuperar tradicions orals del seu poble i a explicar contes per escoles, biblioteques i institucions culturals.

  L’acte va acabar amb les preguntes i comentaris del públic assistent.

   

  Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius