• Comencem una altra temporada a Calafell Ràdio

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquest mes s’ha signat un acord de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i Calafell Ràdio per a la difusió de l’espai Noms de carrers. Es tracta d’una secció del programa “L’Aparador” de Calafell Ràdio dedicat a la llengua catalana. S’emet des del setembre de 2014, cada dilluns, entre 2/4 de 10 i les 10 del matí, aproximadament. Cada setmana es fa un comentari sobre un nom de carrer de Calafell (origen, data de bateig, altres noms…) i sobre el mateix nom (ortografia, refranys i dites populars…). També es fa una pinzellada sobre l’actualitat de la llengua catalana.

    Fins ara s’ha parlat dels carrers de Rafael Casanova, Doctor Dachs, Aire i Mar, i ronda de Sant Miquel.

    Totes els programes es poden escoltar a la carta des d’aquest blog, a la pestanya “Programes de ràdio”, i també des del web de Calafell Ràdio.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visiteu algun dels 49 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català. 


Segueix-nos a:


Arxius