• Les parelles lingüístiques comencen a caminar

    DSC_1418Aquest dilluns es va presentar la primera edició del curs del Voluntariat per la llengua. Aquesta vegada, són 11 les parelles formades que al llarg de 10 setmanes quedaran una hora per xerrar en català.

    A la reunió, també es va explicar algunes activitats complementàries a les quals estan convidats, com les videoconferències previstes amb estudiants de català de París i d’Alemanya. També es van donar a conèixer els establiments col·laboradors de Calafell, que s’han compromès a atendre en català els aprenents que hi vagin a comprar, encara que el parlin amb dificultat.

     

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visiteu algun dels 49 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català. 


Segueix-nos a:


Arxius