• Cursos i tallers per aprendre i repassar el català

    DSC_2262Aquest dilluns 23 de març s’obre el període de matriculació per als cursos de català. La novetat dels cursos que es faran de l’abril fins al juny són els tallers de curta durada per aprendre o aprofundir en aspectes complementaris de la llengua. Per exemple, es farà un taller de  recursos lingüístics a Internet que ajuden a treballar en català (diccionaris, traductors, correctors, etc.). I també un innovador taller per aprendre a redactar cartes i correus electrònics. A més, per segon any consecutiu, es farà un taller de lectura en veu alta, destinat a persones que en la seva activitat professional o en la seva vida privada han de llegir textos en veu alta (conferències, contes per a nens, celebracions familiars o litúrgiques, etc.). I finalment un taller de reforç d’ortografia, destinat a persones tan sols els interessi posar-se al dia o fer una repassada de les normes ortogràfiques.

    Com sempre, l’oferta s’amplia amb els cursos de llengua general de nivell Bàsic (en diferents graus) i de nivell Intermedi. Aquests cursos permeten l’obtenció de certificat oficial, vàlid per a l’acreditació oficial en el camp professional. També cal destacar que aquests cursos s’ofereixen en modalitat modalitat semipresencial, en línia, amb la plataforma Parla.cat, adreçada especialment a persones que per raons diverses no poden assistir als cursos presencials.

    Finalment, continuen les activitats que pretenen afavorir la millora de la competència oral, concretament el grup de conversa en català, dirigit per voluntaris, en coordinació amb el projecte Xerrem de la CAL, i el Voluntariat per la Llengua, possibilitats ideals per a persones que els interessa practicar el català oral.

    Finalment, la inscripció als cursos permet accedir a un bon nombre d’activitats complementàries que pretenen ajudar l’alumne a conèixer l’entorn i a trobar espais de conversa en llengua catalana. Es tracta de visites al patrimoni calafellenc, actes públics diversos, sortides culturals, voluntariat lingüístic, etc. En aquesta línia, cal afegir les pràctiques lingüístiques que s’ha anat fent a la xarxa d’establiments col·laboradors del municipi.

    Les inscripcions es fan a Cal Bolavà (av. Generalitat, 1) fins al 27 de març, de 9 a 2 del matí i de 4 a 7 de la tarda. Els nous alumnes han de presentar un certificat de coneixements de llengua catalana o fer una prova de col·locació, que cal fer en hora concertada. El telèfon d’informació és el 977 699 078.

    MÉS INFORMACIÓ AL MENÚ “INSCRIPCIONS” D’AQUEST BLOG.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius