• Calafell s’emociona amb la poesia

    16876981495_12209aa894_z

    Foto de grup dels alumnes que van llegir poemes

    El 21 de març se celebra a tot el món el Dia Mundial de la Poesia i Calafell s’hi va afegir divendres passat, 20 de març, amb un recital de poemes a la Casa Barral. La lectura va anar a càrrec d’alumnes de català del Consorci per a la Normalització Lingüística i de castellà de Cal Bolavà.

    A la primera part es va llegir el poema “Illa escrita”, del poeta lleidatà Jaume Pont en 10 llengües diferents (català, castellà, wòlof, francès, italià, turc, etc.), i a la segona es van llegir poemes de poetes que tenen una carrer dedicat a Calafell (Joan Nin, Josep Carner, Pablo Neruda, Joan Maragall, etc.). Al final de l’acte es va poder degustar un berenar poètic, ambientat amb versos de poetes.

    L’acte el va precedir una visita guiada a la Casa Barral i va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora de Cultura, Sandra Suárez. Estava organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport de l’Ajuntament de Calafell i l’OAM Fundació Castell de Calafell.

    Podeu veure moltes més fotografies de l’acte en aquest àlbum.

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius