• El Racó de lectura acaba el curs amb 80 préstecs

    Imatge dels llibres llegitsEl Racó de lectura és un espai físic a les aules amb llibres de lectura fàcil i d’altres de generals a disposició dels alumnes dels cursos de català. La lectura de llibres en català és molt recomanable per als estudiants per aprendre vocabulari i familiaritzar-se amb les estructures de la llengua.

    Però també existeix el seu paral·lel virtual, un espai al nostre blog, on els alumnes poden deixar els comentaris dels llibres que han llegit. Durant aquest curs 2014/2015 s’han fet 80 préstecs i aquest ha estat el Rànquing de llibres més llegits.

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 38 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius