• S’acaba l’espai “Noms de carrers” a Calafell Ràdio

    20150615_093630“Noms de carrers” és un espai que s’ha emès cada dilluns, entre 2/4 de 10 i les 10 del matí, al programa “L’Aparador” de Calafell Ràdio, conduït per Mireia Romaguera. Durant els 9 mesos en antena, s’han fet 34 programes i s’ha parlat de més de 100 carrers de Calafell. De cada carrer s’explicava l’origen i el significat del nom, i altres informacions lingüístiques (d’ortografia, de gramàtica, curiositats…). També es feia un repàs a anècdotes i història del carrer.

    Tots els programes es poden escoltar a la carta a la pestanya d’aquest mateix blog “Programes de ràdio” > “Noms de carrers“.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 44 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius