• ‘T’estimo… No t’estimo!’, concurs de microrelats d’amor i desamor de Sant Jordi

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona convoca el concurs T’estimo… No t’estimo! de microrelats d’amor i desamor de Sant Jordi, destinat a alumnes i exalumnes i participants del Voluntariat per la llengua del CNL de Tarragona.

  El concurs consistirà a fer un microrelat d’amor o desamor, amb motiu de la diada de Sant Jordi. Hi haurà tres categories. Una mateixa persona podrà participar en més d’una categoria, però només amb un microrelat per categoria:

  • Twitter: el text del microrelat s’haurà d’escriure en un sol tuit (amb un màxim de 140 caràcters) i haurà d’anar acompanyat de l’etiqueta #stjordi17CNLT.
  • Facebook: el text del mircorelat haurà de tenir un màxim de 30 paraules i haurà d’anar acompanyat de l’etiqueta #stjordi17CNLT. El microrelat s’haurà de publicar a la pàgina de Facebook del CNL de Tarragona, en l’apartat de “Comentaris” de l’apunt sobre el concurs.
  • Instagram: el microrelat s’haurà d’enregistrar en un vídeo de 20 segons de durada com a màxim i haurà d’anar acompanyat de l’etiqueta #stjordi17CNLT.

  Els microrelats es podran publicar del 21 de març al 17 d’abril del 2017. Hi haurà un premi per a cada categoria, consistent en un lot de llibres i una entrada per a l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Un jurat, compost per professors i tècnics del CNL de Tarragona i per un escriptor del Camp de Tarragona, determinarà el guanyador de cada categoria. El lliurament de premis en les tres categories tindrà lloc el 20 d’abril del 2017, a les 10 hores, al CNL de Tarragona (pl. Imperial Tàrraco, 1, 2n).

  Consulteu les bases completes aquí.

  Save

  Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius