• Nova edició del dictat en català

    Aquest dissabte passat, 22 d’abril, es va celebrar al jardí de  Cal Bolavà la segona Jornada de Portes Obertes a Cal Bolavà amb l’objectiu de mostrar totes les activitats i entitats que s’hi aixopluguen. Hi va haver actuacions corals, de dansa, tallers de manualitats, etc.

    Per part del CPNL, es va organitzar un dictat públic en català d’un text i de paraules extrets de l’obra Josafat, de Prudenci Bertrana, de qui enguany se celebra el 150è aniversari del seu naixement. En total hi van participar 16 persones, repartides en dues categories, fins a primària i a partir de secundària i adults. Els guanyadores van ser Miruna Bandoiu i Júlia Crespín, respectivament.

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius