• Comencem a preparar una nova edició del Voluntariat per la Llengua

    Pots destinar una hora setmanal a xerrar amb un aprenent de català? Doncs ara és el moment, perquè comencem una nova  edició del Voluntariat per la Llengua, un programa l’objectiu principal del qual és facilitar a les persones que estan aprenent català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals, de forma relaxada, per tal que adquireixin la fluïdesa necessària perquè la puguin utilitzar amb seguretat. Per això necessitem persones voluntàries, persones majors d’edat que parlin català habitualment i que puguin comprometre’s a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb la persona assignada.

    I si el que necessites és practicar, com a aprenent, també et pots apuntar. No és necessari estar inscrit a un curs de català: el programa està obert a qualsevol persona que necessiti ajut per practicar la conversa en català.

    Com l’any passat, estem preparant també grups de conversa i moltes altres activitats complementàries per facilitar al màxim que la gent sigui capaç d’expressar-se en català quan ho desitgi.

    Mira i escolta en aquests vídeos què expliquen els mateixos participants sobre la seva experiència dels cursos passats. Si t’hi vols afegir, posa’t en contacte amb la nostra oficina (tel. 977 69 90 78 / calafell@cpnl.cat).

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 44 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius