• Els cursos de català de Calafell ja estan en marxa

    Uns noranta alumnes comencen els cursos de català a Cal Bolavà.

    L’última de setmana de setembre van començar els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística. En concret, es van iniciar tres cursos de nivell bàsic i un de nivell suficiència en modalitat presencial, i diversos cursos a distància a través de la plataforma Parla.cat.

    Amb l’objectiu de fomentar la cohesió dels grups i aprofitant el bon temps d’aquesta tardor, els professors vam proposar fer part de les primeres classes al jardí de la masia perquè els alumnes poguessin consolidar els coneixements treballats a l’aula.

    Durant l’octubre també engegarem dos grups de tertúlies en diferents espais del municipi. Si voleu participar-hi, truqueu a l’Oficina de Català de Calafell (977 69 90 78) per inscriure-us-hi.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 44 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius