• Dia Internacional de la Llengua Materna a Calafell

    Dijous passat 21 de febrer va ser el Dia Internacional de la Llengua Materna (DILM) i a Calafell vam celebrar-lo amb diverses activitats.

    D’una banda, divendres passat tres alumnes dels cursos de català amb llengües maternes ben diferents (xinès, rus i castellà) van anar al programa Calafell Matí de Calafell Ràdio per parlar sobre les seves llengües i sobre les seves biografies lingüístiques (quines llengües parlen, com les han après, quines diferències hi ha amb el català, etc.). També vam tenir la sort d’escoltar com sonen expressions tan quotidianes com bon dia, gràcies o adeu en xinès, rus i castellà. Podeu escoltar el programa aquí.

    D’altra banda, vam anar a la nova Biblioteca Ventura Gassol per parlar sobre què representa la commemoració d’aquest DILM i vam fer un mural multilingüístic i multicolor en un vidre que hi ha al passadís de la planta baixa de la Biblioteca per donar la benvinguda a totes les persones que hi vagin. Entre tots els alumnes van escriure la paraula Benvinguts! en català, castellà, portuguès, serbi, ucraïnès, rus, xinès, crioll, panjabi, anglès i francès. Si teniu una llengua diferent i voleu mostrar-la, us convidem a anar a la Biblioteca, demanar un retolador i deixar petjada de la vostra llengua materna.

    Aquí podeu veure una alumna escrivint Benvinguts! en xinès.

     

     

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius