• Els alumnes de català visiten la nova Biblioteca Ventura Gassol

    La setmana passada els alumnes de català van poder conèixer de ben a prop el nou espai de la Biblioteca Ventura Gassol.

    La directora de la Biblioteca, Lola Escoda, ens va fer una visita guiada per les quatre plantes i la terrassa de què disposa el nou edifici. Després els alumnes van poder fer-se el carnet de la biblioteca.

    La nova Biblioteca ofereix els serveis d’informació bibliogràfica, consulta i préstec de documents, accés a Internet, informació local, animació i promoció lectora, formació d’usuaris, com també servei d’ofimàtica i espai Wi-Fi entre d’altres. El nou espai disposa d’un fons documental de 29.906 documents, format per obres de coneixement i ficció, DVDs i publicacions periòdiques tant per adults com per a infants.

    L’Oficina de Català amb col·laboració amb la Biblioteca hi organitza dues activitats gratuïtes: Tertúlies en català i un Club de Lectura Fàcil

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius