• Pràctiques lingüístiques en directe per Calafell Ràdio

    L’emissora municipal Calafell Ràdio va acompanyar el dimecres 13 de març dues alumnes de català a fer pràctiques lingüístiques a dos comerços de Calafell.

    El programa Calafell Matí de Calafell Ràdio va retransmetre en directe les pràctiques lingüístiques que van fer dues alumnes del curs de nivell Bàsic 3 de l’Oficina de Català de Calafell a dos establiments col·laboradors. Concretament, l’Anabel i la Pilar van visitar l’Estanc Rossell i la Carnisseria Saura per a comprar-hi en català, amb l’objectiu de practicar tot allò que aprenen a classe i trencar barreres lligades a la por i la vergonya. A més, l’activitat també trenca prejudicis en l’atenció al públic dels comerços tradicionals.

    Per mitjà d’una connexió en directe, vam poder escoltar com es desenvolupaven en aquesta situació comunicativa. Els periodistes van poder parlar amb les botigueres, que van mostrar-se molt satisfetes de poder ajudar les persones que tenen interès a aprendre a parlar la llengua catalana.

    L’activitat forma part de la programació de curs d’aquest nivell i ha estat molt ben valorada pels alumnes, pels professors i pels comerciants. Al CNL de Tarragona, l’any passat un total de 257 alumnes van 649 pràctiques en 108 comerços.

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius