• Convocat el Concurs de Microrelats “T’estimo… No t’estimo”

    L’objectiu del concurs és fomentar l’ús del català i la creació literària en català a través de les xarxes socials, on s’han de publicar els microrelats.

    La tercera edició del Concurs de microrelats “T’estimo… No t’estimo” s’adreça a alumnes i exalumnes de català del CNL de Tarragona, a participants del programa Voluntariat per la Llengua i a usuaris i seguidors de les xarxes socials del CNLT. És precisament a les xarxes Twitter, Facebook i Instagram on s’han de publicar les microrelats, que han de ser d’amor i desamor i tenir una llargada màxima de 280 caràcters o 40 paraules.

    Hi haurà un premi, que consistirà en un val de 50 euros per a la compra de llibres i una entrada a l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Tots els finalistes rebran també un lot de llibres i una rosa.

    El termini per a la presentació de treballs és el 23 d’abril. El veredicte es coneixerà el 26 d’abril, a la Biblioteca Pública de Tarragona, durant la Revetlla de Sant Jordi. Al mateix acte, es llegiran els microrelats finalistes i es donaran els premis i obsequis.

     

    Vídeo explicatiu

    Bases del concurs

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius