• Juguem per aprendre

    Com cada any, la celebració del Dia Internacional del Joc, que s’escau el 28 de maig, s’aprofita per concentrar diverses activitats relacionades amb els jocs de taula. A Calafell, s’ha treballat el text instructiu i la comprensió lectora a les aules a partir d’un dels videotutorials que s’han presentat al concurs JOCen10. Concretament han après a jugar a l’Ubongo i hi han jugat, evidentment, en català. I en altres aules s’ha jugat a jocs tradicionals (“Veig, veig…”) i moderns (com el Paraulògic).

    Totes aquestes activitats s’inscriuen dins del programa d’activitats complementàries als cursos, que busquen connectar els alumnes amb l’entorn en català i fomentar l’aprenentatge significatiu. I també dins del programa Totjoc, que promou el coneixement de jocs i joguines en català.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius