• Més de 40 pràctiques de català a les botigues

    Els alumnes de català del curs de nivell bàsic 3 de Calafell han realitzat aquests mesos de març a maig les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors. Aquesta activitat forma part del programa del curs i té l’objectiu de fomentar que els aprenents posin en pràctica els seus coneixements en un entorn real, com són les botigues del seu entorn. Aquestes, més de 5.000 a tot Catalunya, 36 de les quals a Calafell, ofereixen un espai segur que dona molta confiança als alumnes.

    En total, a Calafell 15 alumnes que han fet 45 pràctiques, és a dir, visites a les botigues per fer alguna pregunta sobre algun producte o, directament, a comprar-hi en català. Els comentaris dels alumnes han estat positius, i destaquen l’amabilitat i l’ajut mostrat pels botiguers i la satisfacció d’haver assolit la tasca, tot i la vergonya i la por inicials.

    S’han visitat 15 establiments diferents. A tots ells els hem d’agrair la seva disposició i el seu compromís amb el català. Ells també s’adonen que parlar d’entrada en català amb tothom és no discriminar ningú, i amb la seva acció es facilita l’aprenentatge de la llengua i la cohesió social.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius