• Comença una altra edició de parelles lingüístiques

    Aquesta setmana ha començat una nova edició del Voluntariat per la Llengua, el programa que gestiona el CPNL i que posa en contacte persones voluntàries que saben parlar el català amb persones que l’estan aprenent. Els participants es comprometen a trobar-se una hora a la setmana durant deu setmanes per conversar en català, fent un cafè, passejant, anant a comprar o visitant algun equipament cultural. Només per participar en el programa reben el carnet del voluntariat amb el qual poden gaudir d’avantatges diversos per tot Catalunya.

    Aquesta edició comença amb 9 parelles, amb persones procedents de Mèxic, Uruguai, Perú i la resta d’Espanya.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius