• Practiquem català al mercat

    Els serveis i oficines del CNL de Tarragona continuen complementant els cursos de català amb activitats fora de l’aula. Amb el convenciment que una llengua s’aprèn parlant-la molt, a tot arreu i amb tothom, amb aquestes activitats se’ls convida que interactuïn amb persones responsables d’equipaments públics i culturals o del comerç.

    A Calafell, els alumnes de nivell bàsic 1 han fet una visita a les parades del mercat municipal. Han pogut practicar el vocabulari dels aliments amb els paradistes i les frases més habituals de l’acte de comprar i vendre. Posteriorment, a l’aula els alumnes han comentat en grup com ha anat l’experiència.

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius