• Dues noves activitats de conversa

  Aquest trimestre han començat a Calafell dues activitats de conversa, complementàries als cursos generals, que busquen facilitar i reforçar l’ús oral del català, així com contribuir a la cohesió social i al coneixement i el consum de la cultura en català.

  Per una banda, la Biblioteca Ventura Gassol és el lloc cada dimecres és La taverna de Plató, una tertúlia de comentari de sèries disponibles gratuïtament a través de la plataforma 3Cat. D’entrada, es comença per la sèrie Merlí (d’aquí ve el nom), però està previst que en funció dels assistents es visualitzin i es comentin capítols d’altres sèries en català. La sessió té una hora de durada, de 4 a 5 de la tarda. És una activitat gratuïta i destinada a tota la població.

  I per altra banda, també han començat unes sessions inicials de conversa en català a l’Escola Santa Creu de Calafell. Aquestes sessions estan destinades a pares i mares de nens de l’escola que no segueixen cap curs de català, però que tenen interès per aprendre’l més. L’objectiu és que aquestes sessions serveixin de pont perquè els alumnes s’incorporin als cursos generals de cada trimestre. Les sessions es fan cada dijous, de 3 a 4 de la tarda a la mateixa escola.

  El foment de l’ús interpersonal oral és una prioritat per al CPNL aquests darrers anys i aquestes iniciatives hi ajuden.

  Print Friendly, PDF & Email
  Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius