• Una trentena d’alumnes dels cursos de català visiten el Museu Pau Casals

  Aquest dimecres, 21 de març, els alumnes dels cursos de nivell elemental 2 del Vendrell i Calafell van gaudir d’una experiència enriquidora i gratificant: una visita guiada al Museu Pau Casals, un dels equipaments culturals més interessants de la comarca del Baix Penedès. Totalment renovat, el Museu repassa la vida i l’obra d’aquest músic universal a través de la seva casa d’estiueig de Sant Salvador i dels objectes que conté.

  A més de la visita, les professores van proposar una activitat en parelles en què els dos grups quedaven barrejats per tal de conèixer-se entre ells, compartir impressions sobre el museu i practicar les estructures treballades durant el curs (què els havia agradat més de la visita, què els havia sorprès, si la recomanarien, etc.).

  Aquesta sortida, que va ser el colofó d’un treball previ fet a l’aula, va permetre als alumnes descobrir la vida i el llegat d’un dels músics més importants del segle XX i, alhora, activar la comprensió oral i practicar d’expressió oral en un espai històric amb vistes al mar Mediterrani.

   

  Print Friendly, PDF & Email
  Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius