• 18 parelles per conversar en català

    Continuen les trobades entre aprenents de català i voluntaris, en el marc del Voluntariat per la Llengua. Aquest programa de la Generalitat que gestiona el CPNL posa en contacte persones voluntàries que saben parlar el català amb persones que l’estan aprenent. Els participants es comprometen a trobar-se una hora a la setmana durant deu setmanes per conversar en català, fent un cafè, passejant, anant a comprar o visitant algun equipament cultural. Només per participar en el programa reben el carnet del voluntariat amb el qual poden gaudir d’avantatges diversos per tot Catalunya.

    Aquest trimestre comença amb 18 parelles, amb persones procedents de Mèxic, Perú, Pakistan, Colòmbia, Irlanda, Xile i la resta d’Espanya.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius