• Portes obertes a Cal Bolavà

    L’Oficina de Català de Calafell del CPNL va participar a la jornada de portes obertes de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament. Concretament, durant el matí del 20 d’abril els visitants van poder informar-se de les activitats que tenen lloc a Cal Bolavà: l’Escola d’Art, els cursos d’anglès, el Centre de Formació d’Adults i, naturalment, els cursos de català i altres accions de foment de l’ús del CPNL.

    A la parada de l’Oficina de Català hi ha informació de diversos programes: Voluntariat per la llengua, cursos generals de català, grups de conversa, comerços aprenents, etc. I el més singular és que els visitants podien jugar a un joc d’escapada literari i lingüístic virtual: qui participava entrava a una mansió d’on en podria sortir contestant correctament diverses preguntes (algunes de les quals es podien contestar a partir de llibres exposats a la taula).

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius