• Portes obertes a Cal Bolavà

    L’Oficina de Català de Calafell del CPNL va participar a la jornada de portes obertes de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament. Concretament, durant el matí del 20 d’abril els visitants van poder informar-se de les activitats que tenen lloc a Cal Bolavà: l’Escola d’Art, els cursos d’anglès, el Centre de Formació d’Adults i, naturalment, els cursos de català i altres accions de foment de l’ús del CPNL.

    A la parada de l’Oficina de Català hi ha informació de diversos programes: Voluntariat per la llengua, cursos generals de català, grups de conversa, comerços aprenents, etc. I el més singular és que els visitants podien jugar a un joc d’escapada literari i lingüístic virtual: qui participava entrava a una mansió d’on en podria sortir contestant correctament diverses preguntes (algunes de les quals es podien contestar a partir de llibres exposats a la taula).

    Share

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius