• La Coral de Ciutat Vella creix

  Ciutat Vella m’enCanta és el nom de la coral d’alumnes del CNL de Barcelona creada amb el suport i la col·laboració de l’Escola de Música JPC.

  01nadal2013  Aquesta  iniciativa és fruit del conveni signat entre la delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona i l’escola de Música JPC i s’emmarca en el programa “Aprèn català tot cantant” que es duu a terme al Raval.

  L’aproximació a la cultura popular a través de la música és una de les prioritats de l’Escola de Música JPC i enllaça amb una de les prioritats del CNL de Barcelona que és fer conèixer i participar en la cultura popular catalana als alumnes dels cursos de català.

  La coral Ciutat Vella m’enCanta permetrà als alumnes, de diferents nivells i procedències, practicar el català fora de l’aula i, alhora, conèixer i participar activament en la cultura popular, afavorir les relacions interpersonals i facilitar la plena integració a la societat catalana.

  L’assaig de la coral és els divendres a les 12h a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura, al carrer Avinyó, 52 de Barcelona. Per a més informació ens podeu escriure a cvella@cpnl.cat

   

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224
Fax 933428075

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


Entrades recentsCategories


Històric


Núvol d’etiquetes


Meta