• Es consolida el treball amb les entitats del districte

  El CNL de Barcelona continua el treball amb les entitats i organitzacions socials per ajudar-les a incorporar el català en les seves activitats i facilitar l’accés al coneixement de la llengua a tots els barcelonins. És en el marc dels convenis de col·laboració amb cada entitat que es concreten les diferents accions per fer-ho possible i aquest mes d’octubre, quatre entitats de Ciutat Vella han formalitzat la seva col·laboració:

  Associació GabellaAssociació Gabella

  L’Associació Gabella és una entitat que coordina el projecte del Centre Obert Compartir, servei fora de l’horari escolar que porta a terme una tasca educativa adreçada a infants i nois i noies, de 3 a 16 anys, en risc social del districte de Ciutat Vella. En el marc del conveni s’organitzaran cursos de nivell inicial per als usuaris de l’entitat, es treballarà el foment del joc en català en el marc de la campanya I tu, jugues en català? i es promourà el programa Voluntariat per la llengua.

  Casal dels InfantsCasal dels Infants

  El Casal dels Infants és una entitat social i ciutadana. Treballa als barris, al costat dels infants i joves amb més dificultats, perquè tinguin el màxim d’oportunitats. La col·laboració entre les dues entitats es concreta en l’organització cursos de nivell inicial i bàsic, la difusió de les activitats que organitza el CNL de Barcelona especialment el Voluntariat per la llengua i la campanya I tu, jugues en català? i en dur a terme activitats i sessions de sensibilització i promoció de l’ús de la llengua catalana per al personal i les persones voluntàries de l’entitat.

  Fundació Quatre VentsFundació Quatre Vents

  La Fundació realitza una atenció global a la família, als seus fills i filles i a les dones sense recursos econòmics i en risc d’exclusió social. En el marc del conveni s’organitzaran cursos de nivell inicial i bàsic, es promourà l’ús d’eines per millorar la qualitat dels textos de l’entitat i es col·laborarà en l’intercanvi d’activitats culturals.

  TotRavalFundació Tot Raval

  La Fundació Tot Raval és una plataforma de 60 associacions, institucions, persones i empreses vinculades al Raval que comparteixen un objectiu comú: la millora de la qualitat de vida en el barri. Entre d’altres activitats, s’ha previst col·laborar en la promoció de l’ús i del coneixement de la llengua catalana per mitjà de l’organització de cursos i la difusió de les activitats culturals i les campanyes que organitza el CNL de Barcelona entre les entitats associades.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta