• Les entitats del districte es comprometen amb la llengua

  Les entitats que dimarts 14 d’octubre van signar un conveni de col·laboració amb el CNL de Barcelona provenen de realitats ben diverses però que coincideixen i comparteixen un aspecte clau: el català és una eina d’inclusió i s’ha d’apropar al màxim a tots els ciutadans.

  Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, va expressar el seu agraïment a totes les entitats signants per la seva voluntat d’aprendre la llengua i de difondre-la en el treball diari per a la cohesió social. El regidor va destacar que “tots necessitem el català per sentir-nos ciutadans”.

  Jordi Manent, director del CNL de Barcelona, també va agrair a totes les entitats la feina que s’està fent i la confiança dipositada en el centre. Manent va elogiar l’esforç de tots aquells que estan aprenent català i els va recordar que, des del CNL de Barcelona, s’està treballant amb intensitat per fer més cursos que responguin a les noves necessitats del districte. Precisament, una millora important i recent ha estat la gratuïtat dels cursos de nivell bàsic que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

  Amb la incorporació de les quatre entitats que recentment han signat conveni, la relació d’entitats i empreses de Ciutat Vella que col·laboren amb el CNL de Barcelona per al foment de la llengua catalana s’amplia encara més. Associació Social Gabella; Casal dels Infants; Fundació Quatre Vents i Fundació Tot Raval.

  Aquí teniu la llista actualitzada: relació convenis 2014

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta