• 12a edició de Raval(s)!

  Cartel_ravals_def_3

  Arriba la 12a edició de Raval(s)! Del 13 al 16 de novembre diversos espais del Raval acolliran la nova edició d’aquest festival de cultura, durant el qual s’oferiran més de 80 activitats fruit del treball comunitari de més de 130 entitats, col·lectius, equipaments culturals, associacions, centres educatius, artistes i veïnat del barri.

  La Biblioteca Sant Pau – Santa Creu, la delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona, CMGG Josep Trueta, CMGG Josep Tarradellas i Arkham Còmics organitzen el taller per a gent gran La vida en còmic. Serà divendres 14 de novembre a les 17 h a la Biblioteca Sant Pau – Santa Creu.

  Dissabte 15 de novembre, la coral del CNL de Barcelona Ciutat Vella m’encanta participarà al concert de les corals del barri a les 12 h a l’església de San Agustí.

  Els alumnes de català del curs organitzat a Servei solidari han participat activament al taller Vesteix poesia.

  SAMSUNG

  Aquí trobareu el programa complert d’aquest important esdeveniment de col·laboració entre entitats del districte i de contribució cultural a la ciutat: progama_ravals 2014 i amb l’etiqueta #ravals14 el podeu seguir en directe i participar-hi des de Twitter.

  El Festival Raval(s) és més que un simple esdeveniment artístic: es tracta de la culminació d’un gran procés comunitari desenvolupat al llarg de l’any, en el qual s’impliquen més de 130 entitats, col·lectius, equipaments culturals, associacions, centres educatius, artistes i veïnat del barri amb la intenció de generar i construir una programació sociocultural i festiva que permeti mostrar les moltes facetes d’un territori tan divers i dinàmic com el Raval.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta