• Taller de pa de Sant Jordi

  El dimarts 28 d’abril al matí, l’Albert Iglésias -mestre flequer i pastisser-, va conduir el Taller del pa de Sant Jordi adreçat a un grup de vint alumnes de nivell Bàsic 2 al Centre Cívic Barceloneta.

  IMG_9290

  A partir de les orientacions que ha donat l’Albert Iglésias, cada participant ha pogut elaborar el seu propi pa de Sant Jordi, que s’han emportat cap a casa per acabar d’enfornar-lo.

  image1IMG_9287IMG_9285IMG_9216

  Per acabar d’arrodonir el taller ambientat en Sant Jordi, el mestre flequer i pastisser ha ensenyat com elaborar unes roses amb una pasta composta de sucre refinat de llustre, glucosa, midó i fulles de gelatina.

  IMG_9281

  Finalment el taller s’ha tancat amb un tastet del pa de Sant Jordi, que ha fet marxar tots els participants ben satisfets d’aquesta experiència tan gustosa en tots els sentits.

  Aprofitant l’ambient distès i de diàleg, l’Albert Iglésias ha recomanat als assistents que agafin l’hàbit de preguntar sobre els productes que consumeixen com a garantia de la qualitat del pa que consumeixen. I, per descomptat, els ha convidat a visitar els establiments que regenta on poden comprar pa de qualitat entre d’altres productes i alhora practicar el català, ja que són establiments col·laboradors adherits al programa Voluntariat per la Llengua.

  IMG_9280

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224
Fax 933428075

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


Entrades recentsCategories


Històric


Núvol d’etiquetes


Meta