• Sant Jordi amb el còmic a la Rambla del Raval

  IMG_9035
  Per celebrar la diada de Sant Jordi, la Delegació de Ciutat Vella i el programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona van participar a la fira organitzada per la Fundació Tot Raval, que cada any reuneix un centenar d’entitats del barri.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  L’estand de la Delegació de Ciutat Vella va acollir diferents activitats al voltant del còmic en català amb la voluntat d’acostar la campanya a la ciutadania d’una manera lúdica.
  Els 6 tallers que es van oferir al llarg de tot el dia sota els títols Estranyes parelles del món del còmic: aparella’ls i fes-los parlar i Herois del còmic: pinta’l i fes-lo parlar van comptar amb més d’un centenar de participants, que va poder conèixer de primera mà els personatges més emblemàtics del còmic, apropar-se al llenguatge d’aquest gènere i compartir diferències i semblances amb els seus països d’origen. Gràcies a la col•laboració amb Cavall Fort tots els participants van emportar-se un exemplar de les populars revistes Cavall Fort i Tatano per poder-se iniciar en la lectura de còmics en català.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Paral•lelament, la Coral de Ciutat Vella m’encanta, formada per alumnes i amb la col•laboració de l’Escola de Músics JPC, va oferir un concert memorable al bonic espai de la Biblioteca de Sant Pau – Santa Creu.
  L’experiència de Sant Jordi a la Rambla del Raval va ser un èxit de participació que esperem repetir l’any vinent.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta