• BAFARADES: Tallers i xerrades al voltant del còmic en català

  Aquest dijous 28 a les 18.30 h inaugurem “Bafarades: tallers i xerrades al voltant del còmic en català” parlant de la Història del còmic amb la Mercè Solé.
  De gener a juny hi ha programat un cicle monogràfic de 6 sessions mensuals i gratuïtes, que giraran al voltant de temes diversos relacionats amb el còmic (la història del còmic, el disseny del personatge i la tira còmica, el còmic amb perspectiva de gènere, visita a un establiment especialitzat).
  Bafarades comptarà amb experts de diverses especialitats (il·lustrador, escriptors i empresaris), com ara, M. Antònia Company, Oriol Garcia-Quera, Albert Jané, Artur Laperla i Mercè Solé.

  Cada sessió és independent i per assistir-hi cal inscriure-s’hi al 934 127 224 o des de qualsevol delegació del CNL de Barcelona (hi ha oberta la inscripció des de l’agenda de col·locació).

  Les sessions es faran a la Sala Polivalent de l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura a les 18.30 h amb una hora i mitja de durada (excepcionalment una sessió es farà a l’Escola Joso).

  Us hi esperem!
  Cartell Bafarades

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta