• Per Sant Jordi, vam ser a la Rambla del Raval

  Imatge globus

  IMG_8580

   

   

  Un any més, la Delegació de Ciutat Vella i el programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona van participar a la fira de Sant Jordi organitzada per la Fundació Tot Raval, que reuneix gairebé un centenar d’entitats del barri.

  A més d’informar sobre els serveis del Consorci per a la Normalització Lingüística, les campanyes del CNL de Barcelona i les activitats de la Delegació de Ciutat Vella, l’estand va acollir diferents activitats al voltant del còmic en català amb la voluntat d’acostar la campanya a la ciutadania d’una manera lúdica.

  Al llarg de tot el matí, es va poder participar en el sorteig de 10 entrades dobles per al Saló del còmic i es van organitzar 2 tallers sota el títol Fem un punt de còmic. Els dos tallers  van comptar amb 30 participants que van poder apropar-se al llenguatge del còmic. Gràcies a la col·laboració de Cavall Fort tots els participants van emportar-se un exemplar de les emblemàtiques revistes Cavall Fort i Tatano per poder-se iniciar en la lectura de còmics en català.

  IMG_8573   IMG-20160425-WA001120160423_105340

  El Voluntariat per la Llengua també va poder difondre el programa entre les persones que passejaven per la Rambla del Raval.

  Voluntariat

  La presència a la fira va ser un èxit tenint en compte la gran participació, la visibilitat i l’acostament de la Delegació al territori així com també l’oportunitat de contactar amb noves entitats i  d’estrènyer llaços amb les que hi van col·laborar.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta