• Alumnat de l’IES Joan Salvat-Papasseit visita l’exposició Estimat Amades

     

    Un grup d’alumnes de l’Institut Joan Salvat-Papasseit majoritàriament d’origen pakistanès va visitar el passat 9 de maig l’exposició Estimat Amades a l’Espai Avinyó-Llengua i Cultura. Durant la visita, l’alumnat va aprendre el significat d’algunes de les frases fetes més populars de la llengua catalana i va explicar com s’expressaven aquestes frases fetes en la seva llengua materna.

    IMG_8900IMG_8901

    La visita va finalitzar amb una trobada amb l’Hasnat Hashmi, un noi d’origen pakistanès,  resident a Barcelona des de fa 16 anys. L’Hasnat va relatar les dificultats amb què es va trobar quan va arribar a Barcelona i com va ser el seu procés d’aprenentatge de la llengua catalana.  “La llengua catalana et dóna protecció perquè et permet accedir a la informació”,  va dir,  “heu de mirar la televisió en català, escoltar la ràdio en català perquè ara viviu a Catalunya”.

    Còpia de IMG_8899L’Hasnat, que actualment treballa d’advocat i té una empresa pròpia,  va encoratjar els nois a esforçar-se a aprendre català per poder aconseguir el seu somni i poder anar a la Universitat.

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta