• Celebració del lliurament de premis del concurs Contes d’aparador

  Més de 40 persones es van aplegar ahir a la delegació de Ciutat Vella en l’acte de lliurament de premis del concurs Contes d’aparador organitzat amb motiu de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”.  El concurs ha comptat  amb la participació de més de 300 alumnes  procedents de Ciutat Vella majoritàriament i de les delegacions de Gràcia, Sant Martí i Sant Andreu.

  IMG_9579

  L’acte ha inclòs la xerrada de Jordi Esteban sobre l’origen de les paraules, Paraules viatgeres. Paraules nostres, vingudes d’arreu del món.  I ha comptat amb la presència de representants del món del comerç a Ciutat Vella: Montserrat Palou, tècnica de l’àrea de comerç del districte de Ciutat Vella,  Isabel Rodríguez, directora de Barna Centre, i Teresa Caja, presidenta de l’Associació de Veïns i Comerciants del carrer Avinyó.

  IMG_9535 IMG_9545

  Els 2 guanyadors han estat premiats amb un lot de productes gentilesa de Barna Centre, entitat col·laboradora del concurs Contes d’aparador. Isabel Rodríguez, directora de Barna Centre,  ha estat membre del jurat del concurs i ha fet el lliurament dels premis als guanyadors de cada categoria alhora que va destacar la importància de portar a terme actuacions d’aquest tipus que connecten el món del comerç amb la tasca del CNL de Barcelona.

  IMG_9572IMG_9575

  De les dues categories del concurs, Lucio Traficante, alumne de català de nivell bàsic 2, ha estat guanyador en la categoria de nivell bàsic i elemental pel conte L’altra.  Mentre que en la categoria de nivell intermedi i suficiència el conte guanyador ha estat Abracadabra comença el temps de la paraula escrit per Marta Torres, alumna de nivell suficiència 2.

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta