• Alumnat de l’IES Joan Salvat-Papasseit visita l’exposició Estimat Amades

   

  Un grup d’alumnes de l’Institut Joan Salvat-Papasseit majoritàriament d’origen pakistanès va visitar el passat 9 de maig l’exposició Estimat Amades a l’Espai Avinyó-Llengua i Cultura. Durant la visita, l’alumnat va aprendre el significat d’algunes de les frases fetes més populars de la llengua catalana i va explicar com s’expressaven aquestes frases fetes en la seva llengua materna.

  IMG_8900IMG_8901

  La visita va finalitzar amb una trobada amb l’Hasnat Hashmi, un noi d’origen pakistanès,  resident a Barcelona des de fa 16 anys. L’Hasnat va relatar les dificultats amb què es va trobar quan va arribar a Barcelona i com va ser el seu procés d’aprenentatge de la llengua catalana.  “La llengua catalana et dóna protecció perquè et permet accedir a la informació”,  va dir,  “heu de mirar la televisió en català, escoltar la ràdio en català perquè ara viviu a Catalunya”.

  Còpia de IMG_8899L’Hasnat, que actualment treballa d’advocat i té una empresa pròpia,  va encoratjar els nois a esforçar-se a aprendre català per poder aconseguir el seu somni i poder anar a la Universitat.

 1. fadoua

  21 maig 16
  11:59 #

  hola, a tots i totes,
  la visita al passeig joan salvat papasseit ,organitzada pel cpnl a alumnes de S2, tenia com objectiu fer conèixer la vida particular i professional d’aquest gran poeta ,era una experiència extraordinaria .Vam fer una ruta per tots els carrers de la Barceloneta on hi ha records del poeta joan salvat , vam començar pel carrer on va viure joan salvat fins on es troba el pis que hi va morir .Durant aquest recorregut, vam parar a moltes parades, llegint-hi una poema de joan salvat , explicar-ne, i relacionar -ne amb el lloc on vam fer la pausa .
  Era un dia inoblidable i molt excepcional ple d’ il-lusió i aprenentatge .
  quina meravilla!!!!

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


Entrades recentsCategories


Històric


Núvol d’etiquetes


Meta