• Vam ser a la Fira d’Entitats i Equipaments del Gòtic

  foto-1

  El passat 23 de setembre la delegació de Ciutat Vella va ser present per primera vegada a la Fira d’Entitats i Equipaments del Gòtic organitzada amb motiu de les Festes de la Mercè pel Districte de Ciutat Vella.

  Cada any una trentena d’equipaments del barri Gòtic, entre els quals hi ha la Biblioteca Andreu Nin, el Centre Cívic Pati Llimona, l’Associació de Veïns i Comerciants del carrer Avinyó,  es troben en aquesta Fira per donar a conèixer les seves activitats i serveis.

  Enguany la delegació de Ciutat Vella també ha volgut ser present a la Fira per establir i reforçar els vincles amb les entitats i equipaments que configuren el teixit associatiu del barri i donar a conèixer els serveis i les campanyes del CNL de Barcelona.

  foto-2

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta