• Visitem el Palau Robert

  El passat dissabte 20 de gener dos grups de nivell Inicial 1, organitzats amb col·laboració del Centro Filipino Tuluyan San Benito, van anar a visitar dues exposicions al Palau Robert. Van començar la trobada al jardí del Palau Robert on es van repartir les instruccions als alumnes. Després es van repartir per les dues plantes de l’edifici per poder gaudir de les exposicions.

  A la primera planta de l’edifici els alumnes van poder contemplar les fotografies fetes per la primera fotoreportera catalana Joana Biarnés. El títol d’aquesta exposició Contracorrent il·lustra molt bé com es va sentir la Joana Biarnés en un món, el fotoperiodisme, dominat per homes.

  A la segona planta els alumnes van poder dedicar temps a escoltar un univers de cançons de l’exposició D’ONES: (R)evolució de les dones en la música.  És una exposició gràfica i sonora protagonitzada per més de 1.000 artistes femenines d’arreu dels Països Catalans al llarg del darrer segle. Els alumnes van passejar pel diversos ambients en què l’exposició agrupa els diferents documents sonors i visuals: músiques urbanes, rock i punk, pop, cançó d’autora, poesia i música, músiques d’arrel, jazz i blues, música clàssica i òpera, música infantil…

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta