• De ruta pels establiments centenaris del Gòtic

  El passat dia 28 de febrer, un grup d’alumnes de nivell elemental de Ciutat Vella va visitar tres dels establiments més emblemàtics de Ciutat Vella: la Pastisseria la Colmena, la Cereria Subirà i la Sombrereria Obach.

  A cada establiment l’alumnat va tenir l’oportunitat de conversar amb les darreres generacions d’un negoci centenari i descobrir com s’havia anat transmetent de generació en generació  l’art de la pastisseria, la cereria o les qualitats que ha de tenir un bon barret.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta