• A L’ABRIL CADA PARAULA VAL PER MIL!

  Us heu fixat que els mercats de Barcelona són plens de cartells literaris? Aquest any per Sant Jordi reprenem la campanya A l’abril cada paraula val per mil amb una exposició de cartells, que es podran veure del 16 al 29 d’abril. A Ciutat Vella, concretament, en trobareu al mercat de la Barceloneta i de Santa Caterina, i a les floristeries de La Rambla. A més, també en podreu trobar al carrer d’Avinyó i a la plaça Reial.

  Al voltant de la campanya s’han organitzat diverses activitats obertes. A Ciutat Vella, per exemple, vam gaudir d’un espectacle musical i lectura de fragments poètics a càrrec de personal del mercat de la Barceloneta, alumnes de cursos i voluntaris del programa Voluntariat per la Llengua. A més, vam comptar amb la intervenció de la poeta Núria Climent, autora seleccionada per un dels cartells, i l’actuació del cantant Marcos Godoy i Alejandro Leguizano, que van versionar algunes de les cançons d’amor més emblemàtiques, com ara Paraules d’amor, de J. M. Serrat, que vam acabar cantant entre tots.

  Ah! I si us agrada la fotografia, us animem a participar en el concurs d’Instagram de la campanya! Només cal fer-se seguidor dels comptes del @CNLBarcelona i @Mercatsbcn, penjar una autofoto on aparegui algun dels cartells de la campanya amb una declaració d’amor i afegir-hi les etiquetes #abrilencatalà #mercatsbcn. El lliurament de premis del sorteig tindrà lloc divendres, 4 de maig, a les 18.30 h, al Mercat de la Concepció, i es farà amb la col·laboració de l’equip del Voluntariat per la llengua i del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Podeu guanyar una cistella amb productes de Mercats de Barcelona, i altres obsequis patrocinats per Miró, Focus, el Teatre Nacional de Catalunya i Grup62.

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta