• La Covid 19 no ha aconseguit frenar l’activitat de la Coral

  Aquest projecte del Centre de Normalització Lingüística, delegació de Ciutat Vella i de l’Escola de Músics JPC no ha defallit.

  Sí companys!! Gràcies a l’esforç i a l’incansable determini de la directora de la coral, Cristina Colomer, hem continuat tots aquests mesos de confinament cantant en línia, els divendres, a les 17 h de la tarda. L’activitat, l’hem compartit amb un altre grup coral Monday Monday de l’Escola de Músics JPC. Simbiosi de corals que anomenem Trencacors.

  Durant aquest mesos de confinament hem estat preparant la cançó “Ain’t no mountains high enough” en versió catalana que finalment la Cristina ha aconseguit, amb moltes hores de dedicació, de publicar a You Tube. N’estem molt orgullosos!

  Ha estat una experiència molt enriquidora i ha cohesionat molt el grup.

  Volem animar a tothom que vulgui aprendre català tot cantant a participar en activitats tan engrescadores com aquesta. Apunteu-vos-hi!

  Truqueu o poseu-vos en contacte amb la delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona, tel. 934127224 o cvella@cpnl.cat per deixar les vostres dades de manera que puguem posar-nos en contacte amb vosaltres a partir del mes de setembre.

  En aquest enllaç podeu veure l’actuació de final de curs: https://www.youtube.com/watch?v=HvB68Y1mjSI

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta