• LA CASTANYADA

  Com es recorden els difunts a aquest país que m’acull? Qui són aquestes persones que couen castanyes a cada barri de la ciutat? De què estan fets aquests dolços tan curiosos? 
  Aquestes i d’altres preguntes han trobat resposta a les aules d’Avinyó, 52 aquest darrer dissabte. Vuits grups de nivell inicial i Bàsic 1 han descobert de quina manera es viu Tots Sants a Catalunya amb tots els elements que acompanyen aquesta celebració, com ara la figura de la Castanyera i els panellets. Tot això sense perdre de vista la perspectiva intercultural, tenint en compte de quina manera es manté viu el record d’aquestes persones a les Filipines i a d’altres contrades.
  I quina millor manera per reforçar el que aprenem a l’aula que sortir al carrer? La pastisseria “La Colmena”, establiment col·laborador, ens ha permès admirar els seus panellets i experimentar una situació real de comunicació. També el Mercat de Santa Caterina ha sigut l’escenari ideal perquè l’alumnat pogués identificar els fruits de la tardor, els ingredients dels panellets i demanar-ne el preu.
  A continuació podeu veure algunes fotografies de l’activitat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta