• Som dones!

  En el marc del 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, aquest matí tres cursos de la Delegació de Ciutat Vella s’han agrupat per mirar plegats la gravació de l’obra teatral Som dones!, un espectacle coordinat per German Gómez i interpretat per les actrius Marta González, la Cristina Mayordomo, la Rosa Morella i la Lourdes Subirà.

  Som dones! és un muntatge amb text de creació pròpia escrit a partir de les improvisacions que han realitzat les quatre actrius, que són dones que palpiten sobre les vicissituds del patriarcat i que pugen a l’escenari amb situacions de la vida quotidiana per provocar la reflexió i la contrarietat del públic respecte els cànons establerts.

  Després, els alumnes han participat en un debat sobre els diferents temes de què tracta l’obra.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta