• Parlem amb Núria Climent, autora del llibre ‘Marcus Marc i la ruta del coltan’

  Els alumnes d’un curs Elemental 2, amb la professora Lali Panyella, han llegit Marcus Marc i la ruta del coltan, una obra de Núria Climent. Es tracta d’un llibre de lectura adaptada que narra la vida d’un nen esclau a les mines del coltan.
   
   
  Per aprofundir en la lectura, van organitzar un debat amb dos moderadors d’entre els alumnes, Julia Arango i Andrés Trujillo, en el qual van debatre sobre molts temes: la professió d’escriptora, l’escriptura de literatura adaptada, l’explotació dels recursos del Congo i la vulneració dels drets humans.
   
   
   
  Va ser una experiència molt bona i la Núria els va captivar!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta