1. Montserrat Marcet

    11 abr. 17
    17:11 #

    A mi em va agradar molt més el seu altre llibre PRIMAVERA, ESTIU, ETC . Malgrat tot, L’ALTRA crec que també és una molt bona novel·la.

  2. teresa1

    18 abr. 17
    9:08 #

    Bon dia,

    El llibre reflecteix amb molt d’encert l’ús actual del llenguatge: registres, argot. la trama, penso que té un interès generacional: gent entre 30 i 40 anys. massa tard!

  3. Dr.Slump

    05 maig 17
    10:13 #

    Què tal?

    No sé si es considera un llibre de lectura fàcil perquè no l’he llegit. Sí que he pogut llegir fa poc una obra en llengua castellana, ambientada a Sevilla en plena crisi; Martín Zarza de Miguel García, un escritor jove penso.
    Sempre he pensat que l’ambient d’ara seran les bíblies del futur, però la lectura fàcil no crec que sigui un bon mitjà. També he llegit obres de Carod Rovira o Raül Romeva i aquest estil de conte o llibre de butxaca em sorprèn. Però esclar sabem ben poc del què ha de venir, per no dir res. Moltes gràcies.

    1. SLC Rubí

      09 maig 17
      14:12 #

      Aquest llibre de Rojals no es pot considerar de lectura fàcil. Si has llegit obres de Carod Rovira i de Raül Romeva, també pots llegir aquesta. Et recomanem llegir Rojals per la riquesa lèxica, pel plantejament que fa de l’obra… per tot! Anima’t!

      1. Dr.Slump

        08 juny 17
        21:33 #

        És al.lucinant

  4. mercè mulet burgos

    11 juny 17
    16:10 #

    L’AIGUA

    Aigua matinera,
    rosada del prat:
    dius bon dia a l’herba,
    dius bona hora als camps.
    Aigua riallera
    de dintre els bassals:
    quan el sol et crida,
    tu hi vas amb un salt.

    He trobat aquest poema i m; agradat molt

Categories


Arxius


Núvol d’etiquetes