1. julieta

  15 abr. 12
  10:23 #

  EL CARRER DE CASA MEVA

  Davant de casa meva hi ha diferents arbres, però des de dins del menjador i a través dels vidres es veuen dos d’aquests arbres. Concretament en aquest moment encara no se li veuen cap fulla, però no trigaran masses dies o setmanes en que li començaran a sortir i llavors totes les seves branques s’omplen de brots com uns bonys verd i petits que canvien tot el seu entorn i tot això és el principi d’un cercle meravellós a on la natura és manifesta en tota la seva creativitat.
  Quan començan a ser visibles són d’un color verd claret, tendre i net, després quan ja s’han vestit totalment fan que el carrer tingui un altre caire donant ombra en ple estiu en les seves branques a un munt d’ocells que fan els seus nius en ells i a sota seu a la vorera hi ha terrasses a on la gent asseguts xerren de les seves coses, llegeixen o prenen alguns refrescos.

  Julieta
  Alumna de nivell C primer trimestre

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia