• L’armeni a Ràdio Trinitat Vella

    Ahir la secció de serveis del programa Tot un poble de Ràdio Trinitat Vella va dedicar el seu espai a la llengua armènia en motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, que tindrà lloc dijous 21 de febrer.

    La data, instaurada per la UNESCO l’any 1999, commemora la mort de quatre estudiants que es manifestaven pel reconeixement de la seva llengua materna, el bengalí, a la ciutat de Bangla Desh el 1952. L’objectiu d’aquesta diada és promoure la diversitat lingüística i l’educació multilingües, així com fomentar el coneixement de les tradicions lingüístiques i culturals.

    foto 18_02_13 bAhir l’alumna d’Intermedi 1, Zhenya(Jenia) Grigoryan, va explicar als oients que l’armeni té un alfabet de 36 lletres i que el primer text que es conserva escrit en aquesta llengua de la família indoeuropea és una traducció de la Biblía de l’any 450. També vam tenir l’oportunitat d’escoltar un poema del seu autor preferit, Եղիշե Աբգարի Սողոմոնյան (Yeghishe Charents) (1897-1937), dedicat a la seva terra.

    Tots aquells que vulgueu saber més coses d’aquesta llengua, no us perdeu l’entrevista a partir del minut 27 del programa. Podeu trobar més informació de l’armeni aquí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia