• En marxa un concurs d’enginy i llengua als comerços de Calafell

  Els aparadors de diversos comerços del Poble de Calafell exhibiran un jeroglífic lingüístic que posarà a prova l’enginy dels seus clients

  L’Associació Comercial de Calafell Poble i l’Oficina de Català de Calafell del Consorci per a la Normalització Lingüística posen en marxa aquest mes una activitat de dinamització comercial i de sensibilització lingüística en català. Es tracta del concurs “Endevina-la!”, que consisteix en una sèrie de jeroglífics lingüístics exposats a 13 establiments del nucli del Poble.

  Les persones que hi vulguin participar, que poden ser de qualsevol edat, hauran de resoldre el jeroglífic, escriure la solució en una butlleta que podran demanar a l’establiment juntament amb les seves dades i lliurar-la a l’establiment. Hi ha tres premis cedits per l’Associació: un val per valor de 50 euros per gastar en algun dels establiments participants per a la persona que n’encerti més; i dos vals de 25 euros per a les persones que surtin d’un sorteig entre tots els participants (en dues categories, menys de 14 anys i 14 anys o més).

  Els cartells amb els jeroglífics estaran exposats del 18 de març al 7 d’abril. El sorteig es farà el dia 11 d’abril, durant l’Espai de Català del programa Calafell Matí de Calafell Ràdio i el lliurament de premis tindrà lloc el 12 d’abril, a les 18.30 h, a la Biblioteca Ventura Gassol, entitats amb les quals el CPNL ha signat recentment un conveni de col·laboració.

  Aquesta activitat es basa en els jeroglífics recollits a l’obra Mots amagats. 500 enigmes per descobrir. 500 motius per somriure, de Jordi Esteban (editorial Àgilment), i es realitza des de fa força anys i amb gran èxit de participació en diverses poblacions de les comarques de l’Alt Penedès, Garraf, Vallès Oriental, etc.

   

  Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius