• Una cloenda emotiva

    Aquest divendres, 23 de juny, un bon grup d’alumnes dels cursos de català de Calafell van acudir a la casa Barral per celebrar la cloenda del curs. L’acte va començar amb la visita guiada a el Museu Casa Barral, que va servir tant per conèixer tant la vida marinera de Calafell com la vida de Carlos Barral i de les persones del món de la literatura que van estar-s’hi (com Juan Marsé, García Márquez, etc.). Acabada la visita, alumnes i professors van participar al jardí en un emotiu acte, on cadascú havia d’escriure en un full de colors una paraula que fes referència a la seva experiència al curs i l’havia d’explicar. Tots els fulls s’enganxaven al tronc d’un arbre i es convertien en fulles d’un arbre reconvertit, símbol d’una realitat construïda entre tots.

    El colofó el van posar les regidores de l’Ajuntament de Calafell Mònica Trepat i Manal El Mesmoudi, que a més de la seva presència van oferir a tots els assistents coca i cava.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius