• Un tast del Voluntariat per la llengua a l’aula

    Dijous passat, 14 de març, els alumnes del curs de nivell bàsic 2 de Segur de Calafell han participat en una sessió de Voluntariat per la Llengua exprés a les aules. Aquesta activitat està inspirada en la tècnica de l’speed dating (cites ràpides) i els participants han de mantenir una conversa amb una persona voluntària durant aproximadament 5 minuts sobre un tema seleccionat a l’atzar (per exemple, mitjans de transport, gimnàs, costums i hàbits, viatges…). Amb aquesta activitat els alumnes experimenten vivencialment el que podrien ser els primers minuts de les trobades del VxL, o, fins i tot, les primeres converses fora de l’aula de manera autònoma.

    L’experiència està molt ben valorada pels professors, els alumnes i els 3 voluntaris participants i és un estímul per participar plenament del programa del VxL quan facin el bàsic 3 o directament un impuls per parlar en català fora de l’aula.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius